Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Katalog
Ładowanie...
Makkoli Oryginal 6% wino / piwo ryżowe 750 ml Woorisool
Makkoli Brzoskwinia 3% wino / piwo ryżowe 750 ml Woorisool
Makkoli Yuzu 3% wino / piwo ryżowe 750 ml Woorisool
NASI PARTNERZY
Miso to tradycyjna gęsta pasta japońska,
produkowana ze sfermentowanej soi.
Najczęściej używana jest do sosów,
kiszonych warzyw lub mięs,
a także miksowana z Dashi,
tworząc popularną w Japonii zupę.
Miso to tradycyjna gęsta pasta japońska,
produkowana ze sfermentowanej soi.
Najczęściej używana jest do sosów,
kiszonych warzyw lub mięs,
a także miksowana z Dashi,
tworząc popularną w Japonii zupę.
Miyako Japan ciemna pasta do zupy Miso 150 g
Shinjyo Miso ciemna pasta do zupy Miso Waga: 300 g
Shinjyo Miso ciemna pasta do zupy Miso 500 g
Pasta sojowa do zupy Miso 500 g Sempio Korea
Shiro Ciemna pasta do zupy Miso 400 g Hikari Miso