Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Katalog
Ładowanie...
Błyskawiczny Shin Ramyun Makaron Stir Fry 131 g Nongshim
Zupka błyskawiczna Seafood Ramyun Owoce Morza Koreańska 125 g Nongshim
Bulion Baza do zupy Ramen Tonkotsu 440 ml Ita-San
Bulion Baza do zupy Ramen Shoyu 440 ml Ita-San
NASI PARTNERZY
Miso to tradycyjna gęsta pasta japońska,
produkowana ze sfermentowanej soi.
Najczęściej używana jest do sosów,
kiszonych warzyw lub mięs,
a także miksowana z Dashi,
tworząc popularną w Japonii zupę.
Miso to tradycyjna gęsta pasta japońska,
produkowana ze sfermentowanej soi.
Najczęściej używana jest do sosów,
kiszonych warzyw lub mięs,
a także miksowana z Dashi,
tworząc popularną w Japonii zupę.
Miyako Japan ciemna pasta do zupy Miso 150 g
Pasta sojowa do zupy Miso 500 g Sempio Korea
Shiro Ciemna pasta do zupy Miso 400 g Hikari Miso
Shinjyo Miso ciemna pasta do zupy Miso Waga: 300 g
Shinjyo Miso ciemna pasta do zupy Miso 500 g