Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Katalog
Ładowanie...
Japoński wafelek Puku Puku Rybka z musem jogurtowym Meito 16 g
Makkoli piwo wino ryżowe Makgeolli 6% 750 ml Jinro
Galaretka żelki o smaku coli 150 g butelka Namu
NASI PARTNERZY
Sercem sushi jest ryż, którego
przygotowanie jest największą
tajemnicą sushibarów, dlatego
nie może zabraknąć w nim
zaprawy z dobrego octu.
Sercem sushi jest ryż, którego
przygotowanie jest największą
tajemnicą sushibarów, dlatego
nie może zabraknąć w nim
zaprawy z dobrego octu.
Koreański ocet z brązowego ryżu Ottogi 500 ml
Ocet 5,2 % ryżowo zbożowy Kokumotsu 500 ml Mizkan
Ocet ze słodu jęczmiennego 500 ml Ottogi Korea
Zaprawa do sushi vinegar 500 ml Asia Kitchen
Japoński Ocet Ryżowy 500 ml Mizkan
Ocet ryżowy czarny Chinkiang 155 ml
Ocet ryżowy z brązowego ryżu 500 ml
Sos Teriyaki marynata 220 ml Sen Soy Premium
Zaprawa do ryżu do sushi 220 ml Sen Soy Premium
Destylowany ocet z trzciny cukrowej 5% 1000 ml
Destylowany ocet z trzciny cukrowej 5% 200 ml
Zaprawa do ryżu do sushi Kikkoman 300 ml